Mangler du hjælp til kontorrengøring i virksomheden?

Så er der professionel hjælp at hente lige her. Hos Triges Service har vi 20 års erfaring med erhvervsrengøring, og vi står også klar til at hjælpe dig. Vi servicerer alle slags virksomheder i og omkring Odense, Middelfart, Nyborg og på resten af Fyn.

​Triges Service løser alle former for rengøringsopgaver for små og store virksomheder, for butikker og for kontorer. En professionel rengøring sikrer et bedre indeklima i virksomheden og mindsker samtidig risikoen for støvallergi, hovedpine og lignende, der kan føre til sygedage blandt personalet. Det kan med andre ord godt betale sig at investere i en professionel rengøring.

Grundig erhvervsrengøring efter dine individuelle behov.

Vi tilbyder erhvervsrengøring, som passer til dine individuelle behov. Vi kan både lave en fast aftale og en enkelt aftale – det afhænger blot af dine ønsker.

En fast aftale kan bl.a. omfatte:

  • Vinduespolering
  • Vedligeholdelse af grønne arealer
  • Snerydning
  • Gulvvask
  • Støvsugning​

Aftalen sikrer, at der altid er rent og indbydende i lokalerne. Vores priser er som følger:

  • Timepris: 440 kr. + moms

​Vi lægger vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde. Det giver et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af virksomheden.

​Kontakt os for at høre nærmere om erhvervsrengøring

Ring til os og bestil et uforpligtende besøg, så vi kan give et tilbud med en god pris på erhvervsrengøring tilpasset lige efter dine behov.

​Få flere oplysninger om rengøring til erhverv ved at ringe på telefon 30 26 01 07 eller skrive en e-mail til info@trige-service.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​