Vi er eksperter i haveservice

Mangler du hjælp til at skabe haven du drømmer om? Hos Triges Service tilbyder vi haveservice og det ikke blot et spørgsmål om tilfældig placering af træer og buske. Din have er et uderum, og skal være et rart sted at opholde sig og smuk at se på.

​Når vi arbejder med haveservice sætter vi dig i fokus og sørger for at få en god snak om projektet og dine ønsker. På den måde undgår vi misforståelser, og ender i stedet med en have vi alle kan være stolte af.

Kontakt os i dag for et godt tilbud

Meget mere end haveservice

​​Vores haveservice eksperter har stor erfaring med at gøre haver og anlæg idylliske og smukke, såvel som funktionelle og praktiske. Vi har grønne fingre, men tilbyder også andet end haveservice til dit uderum. Vi tilbyder blandt andet opsætning af hegn, opsætning af robotplæneklippere og laver overdækket terrasser hvis det skulle være noget for dig.

Er du i tvivl om vi tilbyde hvad du har brug for inden for haveservice, og om vi er de rigtige til at påtage din opgave? Så ring endelig til os og få en uforpligtende snak om opgaven og prisen.

Hvad koster vores haveservice?

Vores haveservice har ikke nogen standardpris. Da haveservice kan variere meget fra kunde til kunde, er vores pris baseret på hvert enkelt kundes specifikke opgave. Og da opgaver inden for haveservice kan være store som små, variere prisen selvfølgelig på samme måde som opgaven.

Få et uforpligtende tilbud om haveservice

Så står du og mangler haveservice, har du fundet det rigtige sted. Vi står altid klar til at hjælpe en kunde med et håb om en ny og bedre have. Kontakt os på tlf: 30 26 01 07, e-mail info@trige-service.dk eller via vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud, og hør hvordan vi kan rådgive og hjælpe dig med haveservice.

Kontakt os her