Skal du bruge hjælp til opsætning af hegn?

Som en del af vores mange færdigheder, tilbyder vi opsætning af hegn nær Odense, Middelfart og Nyborg.

Har du valgt et hegn og har brug for hjælp til at sætte det op, eller skal du bruge rådgivning angående hvilket hegn du skal vælge? Så står vi klar til at hjælpe dig uanset hvor du er i processen. Vi ligger inde med meget erfaring inden for tømrerarbejde. Derfor er opsætning af hegn en smal sag.

Skal det nye hegn skiftes ud med et gammelt, et eller skal hegnet erstatte en hæk? I det tilfælde kan vi også tilbyde vores hjælp med nedrivningen af det gamle hegn eller hækken. Har du tanker om at få sat nyt hegn op er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi gerne.

Kontakt os i dag for et godt tilbud

5 fordele ved at få opsat hegn

  1. Privatliv: Et hegn skaber en afskærmende barriere omkring din have eller grund, hvilket giver privatliv og beskyttelse. Så du kan nyde din have i ro og fred uden forstyrrelser og nysgerrige.

  2. Grænseafmærkning: Et hegn kan hjælpe med at definere grænsen for din ejendom. Det kan afhjælpe tvivl om, hvor arealet starter og slutter.

  3. Sikkerhed for børn og kæledyr: Et hegn kan skabe et sikkert og kontrolleret område for børn og kæledyr. Det giver dem et indhegnet område, uden du skal bekymre dig om at de forsvinder eller kommer ud på vejen.

  4. Beskyttelse mod indbrud: Et hegn kan vanskeliggøre det for indbrudstyve at tilgå din grund og bolig. Med et hegn kan du derfor medvirke til at uønskede personer ikke kommer ind på din grund.

  5. Støjreduktion: Et solidt hegn kan hjælpe med at reducere støj fra gaden, naboer eller omkringliggende områder.

Kvalitet på opsætning af hegn

Når du ikke selv kan eller vil sætte dit hegn op opfordre vi dig til at kontakte Triges Serviceteam.

Når vi laver opsætter nyt hegn hos dig, sikrer vi altid at arbejdet udføres til den bedst mulige standard. Vi lægger meget vægt på at kvaliteten af arbejdet er i top. Vi mener at høj kvalitet på arbejdet medføre tilfredse kunder, og at det er fundamentet af ethvert firma. Derfor gør vi hvad vi kan for at skabe tilfredse kunder når vi udfører opsætning af hegn.

Få et uforpligtende tilbud på et nyt flot hegn

Så står du og mangler hjælp til opsætning af hegn, så har du fundet det helt rette sted. Vi hjælper dig gerne med dit hegn og andre opgaver du måtte have til os. Kontakt os på tlf: 30 26 01 07, e-mail info@trige-service.dk eller via vores kontaktformular, så giver vi et uforpligtende tilbud på et nyt hegn.

Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til et godt samarbejde.

Kontakt os her