Skal du bruge hjælp til opsætning af hegn?

Som en del af vores mange færdigheder, tilbyder vi opsætning af hegn nær Odense, Middelfart og Nyborg. har du valgt et hegn og har brug for hjælp til at sætte det op, eller skal du bruge rådgivning angående hvilket hegn du skal vælge. Vi står klar til at hjælpe dig uanset hvor du er i processen. Vi ligger inde med meget erfaring inden for tømrerarbejde. Derfor er opsætning af hegn en smal sag.

Skal det nye hegn skiftes ud med et gammelt et eller skal hegnet erstatte en hæk? I det tilfælde kan vi også tilbyde vores hjælp med nedrivningen af det gamle hegn eller hækken. Har du tanker om at få sat nyt hegn op er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi gerne.

Kvalitet på opsætning af hegn

Når du ikke selv kan eller vil sætte dit hegn op opfordre vi dig til at kontakte Triges Serviceteam. Når vi laver opsætning af hegn hos dig sikre vi altid at arbejdet udføres til den bedst mulige standard. Vi lægger meget vægt på at kvaliteten af arbejdet er i top. Vi mener at høj kvalitet på arbejdet medføre tilfredse kunder, og at det er fundamentet af ethvert firma. Derfor gør vi hvad vi kan for at skabe tilfredse kunder når vi udføre opsætning af hegn.

Få et uforpligtende tilbud på opsætning af hegn.

Så står du og mangler hjælp til opsætning af hegn, så har du fundet det helt rette sted. Vi hjælper dig gerne med dit hegn og andre opgaver du måtte have til os. Kontakt os på tlf: 30 26 01 07, e-mail info@trige-service.dk eller via vores kontaktformular, så giver vi et uforpligtende tilbud på opsætning af hegn.

Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til et godt samarbejde.