Vi laver overdækket terrasser

Vi tilbyder konstruktion af overdækket terrasser i Nyborg, Odense og andre omkringliggende områder. I Danmark er vejret desværre ikke altid til at prale af, derfor kan det være en god idé at få lavet en overdækket terrasse. Med en overdækket terrasse kan du sidde og nyde omgivelserne udenfor uden at tænke på vejret konstant. En overdækket terrasse skærmer for regn og dug og kan samtidig holde på varmen når solen forsvinder hvis du har en terrassevarmer. Når vejret går fra varmt til koldt og blæsende hjælper terrassen med læ og forlænger derfor perioden hvor du komfortabelt kan sidde og nyde din have eller naturen omkring dit hus.

Før du overdækker terrassen

Før arbejdet kan begynde og du kan få en overdækket terrasse bør du tjekke om byggeriet skal anmeldes eller om kommunen skal godkende det først. Som regel kræves der tilladelse hvis en terrasse overdækning er større end 50 m2 men det kan godt afhænge af hvilke andre bygninger du har på din grund. Uanset hvad er det en god idé at tjekke før arbejde af nogen art påbegyndes på din overdækket terrasse.

Du bør også overveje stilen, størrelsen, materialerne, brug af planter og hække til at skabe læ og meget mere på din overdækket terrasse. Rådgivning på dette punkt hjælper vi gerne med så du er velinformeret angående dine muligheder.

Få et uforpligtende tilbud på overdækket terrasse

Så står du og drømmer om en overdækket terrasse, er du mere end velkommen til at give os et kald. Vi hjælper dig igennem hele processen og går ikke før du er tilfreds med resultatet. Hvis du er interesseret kan du kontakte os på tlf: 30 26 01 07, på e-mail info@trige-service.dk eller via vores kontaktformular så kan vi få en snak om dine ønsker for en overdækket terrasse. Kontakt os i dag, så giver vi et uforpligtende tilbud på en overdækket terrasse.