Rengøring i alle afstøbninger til private

Leder du efter en virksomhed, som tilbyder privatrengøring? Så er du kommet til det rette sted. Hos Triges Service tilbyder vi rengøring i alle afstøbninger til private i Odense, Middelfart og Nyborg samt på resten af Fyn.

​Slip for rengøringen i hverdagen

Har du en travl hverdag, og gider du ikke at bruge tid og ressourcer på at gøre rent? I så fald vil vi hellere end gerne hjælpe dig med rengøringen, så du kan bruge din tid på noget sjovere. Vores arbejdsområder spænder bredt og det betyder, at vi kan hjælpe med rengøring af alle tænkelige områder i hjemmet. 

​Det indebærer bl.a. hjælp til vinduespudsning, støvsugning, gulvvask og skiftning af sengetøj. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe med en specifik opgave i forbindelse med privat rengøring, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

​Hos os skræddersyr vi rengøringen, så den er tilpasset dit behov og tilgodeser dine ønsker. Så uanset om du har brug for hjælp en enkelt gang, f.eks. i forbindelse med flytning, eller er mere interesseret i en fast ugentlig rengøringsdag, så kan vi hjælpe.

​​Hvad koster privat rengøring?

Prisen på privat rengøring afhænger af rengøringsopgavens omfang og hyppighed, men uanset hvad, lover vi hos Triges Service, at vi altid tilbyder konkurrencedygtige priser. 

​Kunne du tænke dig en konkret pris på netop din rengøringsopgave, så kontakt os, så vi kan lave en aftale om at komme ud til dig og tilrettelægge en plan og derfra lave et tilbud på privat rengøring til dig.

​Har du behov for rengøringshjælp?

Er du interesseret i at få professionel privat hovedrengøring til en skarp og billig pris, er du velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 30 26 01 07 eller skriv en e-mail til info@trige-service.dk, så kontakter vi dig snarest muligt.

​Vi ser frem til at hjælpe dig til et rent hjem.​

Kontakt os her