Vores erfarne tømrer kører i Odense, Nyborg & resten af Fyn 

Hos Triges Serviceteam tilbyder vi tømrerarbejde i mange størrelser og former. Har du en tømrer opgave, kan vi næsten altid klare det. Som tømrer tilbyder vi tømrerarbejde indenfor blandt andet opsætning af hegn, overdækket terrasser og meget mere.

Hvis du har en opgave indenfor tømrer faget er vi altid klar til at hjælpe dig, om det er det ene eller det andet. Vi levere tømrerarbejde i Odense, Nyborg og på resten af Fyn og har flere års erfaring med alle former for tømrerarbejde og er derfor klar på enhver udfordring du kan tilbyde os.

Hvorfor skal du vælge en tømrer fra Triges Serviceteam?

Der er mange positive grunde til at ansætte en professionel tømrer til at lave dit tømrerarbejde. Måske mangler du tiden til selv at lave dit projekt, måske bliver projektet for omfangsrigt, men mest af alt er der en hvis kvalitet ved at få en professionel til at gøre arbejdet.

Når du hyre en tømrer ved Triges Serviceteam, får du udført opgaven til den bedst mulige kvalitet. Før arbejdet påbegyndes kan du også regne med at vi sørger for at få en god snak om opgaven så vi undgår forvirringer og misforståelser.

På den måde kan du gå opgaven i møde med en sikker følelse om at arbejdet udføres som du vil have det. Da vi bygger vores virksomhed på glade kunder, betyder din mening om vores arbejde alt. Af den grund er vi ikke tilfredse før du er.

Få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

Så står du og mangle tømrerarbejde på et hegn, en terrasse eller andet er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med en hjælpende hånd.

Du kan kontakte os på 30 26 01 07, på e-mail info@trige-service.dk eller via vores kontaktformular så giver vi et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din opgave.